Fele fordjuping


Fele fordjuping med Tron Steffen Westberg

Er du klar for å ta felespelet ditt opp til eit nytt nivå? Då er fordjupingskurset på Strunkeveko rette staden å gjera det. Aldersgrensa er fjorten år og du lyt ha lang erfaring frå spel på fele for å vera med. Med årets instruktør er det låttelæring og dansespel som står i fokus.

Tron Steffen Westberg er lærar og ein av landets fremste solospelemenn. Han er vinnar av Kongepokal på Landskappleiken og ein sentral tradisjonutøvar frå Røros. Tron Steffen har alltid hatt ein spesiell gjø i fela. Tradisjonelt slåttespel på fele frå Rørosdistriktet – trøkk og intensitetet er Tron Steffen sitt kjennemerke.

Søskenmoderasjon: Dersom to eller fleire søsken deltek på kurset får de ein søskenmoderasjon. Moderasjonen er på 500 kr og du skriv då inn rabattkoda «Søskenpris» i feltet som sier: «Hvis du har en promo-kode, legg den inn her». NB: rabatten skal bli synleg på prisen før betalinga er gjennomført. 

Covid-19

Strunkeveko, Ministrunken og Mikrostrunken vil bli gjennomført etter gjeldande smittevernreglar og forskrifter.

Du kan ikkje kome på Strunkeveko, Ministrunken og Mikrostrunken om du har, eller nettopp har hatt symptom som sår hals, forkjølelse, lett hoste, muskelsmerte eller hovudverk!

Vi vil gå gjennom smittevernreglane ved oppstart av arrangementet.

KJØP BILLETT »

Kurs
Start: Sundag 11. juli kl. 17.00
Slutt: Fredag 16. juli kl. 16.00
Stad: Merket i Tisleidalen
Pris: 3 500 kr